Kontakt meg/ contact me

Sunnivasp@gmail.com

Fôrvert


Det å være fôrvert innebærer at du/ dere får valpen gratis av oss, og til gjengjeld får vi ha to kull på den hvis det er tispe, og 4-5 kull hvis det er en hannhund. Vi vil da betale alle helsesjekker og utstillinger, mens fôrverten betaler daglige utgifter som fôr og vaksiner og slikt. 

Hvis det er en tispe vil det da si at vi henter henne når hun skal parre og litt før fødsel og så har hun kullet hos oss, når hun da er ferdig med å ha valper blir hun fôrverts hund til odel å eie. Hun bor da hele livet hos fôrvert bortsett fra når hun har kull. 

Er det en hannhund så er den hos fôrvert hele tiden, også kommer vi til dere å parrer de eller henter han hjem til oss når de skal parre hvis fôrvert ønsker det og så får de han da tilbake når parringen er gjennomført. Når hannen da har blitt parret 4 ganger blir den overført til fôrvert.

Vi vil også ta med hundene på utstilling med mindre förvert vil gjøre dette selv, men det blir ikke hele tiden, bare noen helger inni mellom, men dette avtales med hver enkelt fôrvert. 

Hvis det viser seg at hunden ikke oppfyller kravene til avl når den blir voksen, eller at den ikke gir bra valper så blir den da overført til fôrvert med en gang.

Velkommen

Eurasier & Welsh Corgi Cardigan

Kennel Wannabe Wolves

shopify analytics
Oppdrett av Eurasier